Wie zijn wij - Locatie

Dansclub DanZation vzw

De Brulen 57 -  2370 Arendonk

Gsm : 0032 (0)479 39 85 27

Mail : info@dansclubbaila.be

IBAN : BE 76 0017 8333 5195

D a n Z a t i o n

Hier uw logo plaatsen ?

Contacteer ons dan.

       ***   ***   ***

Wij zoeken dansinstructeurs in diverse dansstijlen.  Interesse ? Contacteer ons dan.

       ***   ***   ***

Privacyverklaring

 

Wie zijn wij,


maak kennis met deze warme club !


Dansclub DanZantion (voorheen Baila) is een vereniging, een vzw, opgericht in 2016 met als doel iedereen dansplezier te laten beleven op onze mooi ingerichte locatie, die we te danken hebben aan onze ex- voorzitter Ivan en Connie.

We kunnen wel stellen dat zij destijds de grootste sponsors en vrijwilligers waren van de club tot zij in mei 2021 al hun bezittingen tegen een symbolische prijs overlieten aan de vzw.  Ivan ging zijn eigen weg maar Connie bleef aan boord als vrijwillige helper en lesgever van de koppels.


Vanaf dan zitten we ook onder een nieuwe structuur en is het bestuur hervormd.

Een structuur waarin de vzw alles in handen heeft en zo alles van en voor onze leden is !


Het doel is gebleven nl. zoveel mogelijk volk met de dansclub laten kennis maken want hoe meer dansers, hoe meer vreugde. 

Iedereen heeft een danskriebel in zich, je moet hem alleen wakker kriebelen en het is nooit te laat om je te laten overhalen.  Wij dagen jullie uit !  Kom af en maak kennis met warme dansmomenten bij Dansclub DanZation vzw.


Naast al deze inzet en inbreng van het materiaal, is er natuurlijk nog een pandeigenaar van wie we onze zaal huren, wat wil zeggen dat onze club verplicht is om diverse neven-activiteiten te organiseren om zo de huur te kunnen blijven betalen.  Het les- en lidgeld dat de leden betalen wordt gebruikt voor de lesgevers te betalen en voor de federatie/verzekering en het kleine deel dat dan nog overschiet voor de club, daarmee bekostigen we de dagelijkse werking.  We zouden het dus zeer fijn vinden als alle leden voltallig deelnemen aan de neven-activiteiten en ook dat ze bij iedere dansles een drankje zouden te kopen aan de bar.  Het zijn deze inkomsten die onze club doen opleven.  Laten we dit met z'n allen ondersteunen.


Dit artikel kwam tot stand namens het bestuursteam.  Ze laten zich moeilijk fotograferen :-) en willen zo min mogelijk in de belangstelling staan.


Mocht je zin krijgen om ook mee te helpen in zo'n fantastisch team, laat dan iets van je horen.

In onze club krijgt iedereen de vrijheid om dingen te verwezenlijken waarvan hij of zij droomt en waarmee je anderen kan plezieren zodat de club ook weer sterker wordt.


Maak kennis met het lesgeversteam !

Door de vele dansstijlen die onze club aanbiedt, spreekt het voor zich dat wij op een gans team van toffe lesgevers kunnen rekenen.  Elk zijn eigenheid, stuk voor stuk kanjers !

Deze bende van lesgevers weten de danskriebel over te brengen.  

Op de pagina's van de verschillende disciplines hebben we ze weten te strikken voor een foto.


Maak kennis met onze lessen !

Elk dansseizoen start in de eerste week van september, vooraf gegaan door een OPENDEURDAG.

De 1ste week van september richten we altijd gratis proeflessen in om nieuwe dansers/sporters te laten kennis maken met ons aanbod en onze club.

Vanaf de 2de week van september starten de lessen en vragen we om je inschrijving te regelen.

Heb je in september de start van het dansseizoen gemist, dan kan je na de herfstvakantie, na de kerstvakantie of na het krokusverlof nog steeds starten.  Bij alle sportlessen kan je op eender welk moment inspringen.


Samen gaan we ervoor !

1. In ons danscafé is er altijd beweging en ambiance !  Kom dikwijls langs en maak kennis met onze club.

2. Doe al je online aankopen via https://www.trooper.be/dansclubdanzation

3. Laat je klantenkaart van Makro, Decathlon en Carrefour aan de club koppelen

4. Vraag jouw reclamebord aan en wij hangen dit op in de danszaal

5. Wij zetten je link en je logo van je zaak online, als je onze sponsor wordt

6. Doe mee met alle activiteiten en acties die we inrichten

7. Werk mee als vrijwilliger (vrijwilligerswerk in een dansclub is nuttig om dansers te laten ontspannen)

8. Breng ongebruikte spullen binnen die wij als tombolaprijs kunnen weggeven

9. Doe een vrije gift als persoon of als sponsor en je krijgt van ons een gepaste return terug

10. Like ons, deel alles met vrienden en familie en breng hen mee naar je dansles. 

Wie weet krijgen ze dan ook de danskriebel te pakken.

Waar vind je ons :


Locatie Zaal, De Brulen 57 te Arendonk


Komende vanuit Arendonk centrum

Rij op de weg Arendonk-Reusel tot juist vóór de brug waar je schuin linksaf neemt in de bocht aan de kerk (dus niet over de brug rijden) ; vervolgens rij je over een vluchtheuvel, door tot aan het einde van deze straat en daar sla je linksaf een klein weggetje in.  Even verder wordt het wel wat breder en rechts van je ligt dan de vaart.  Aan de hoge bomen en de wegversmalling ben je er, want dan is onze danszaal aan uw linkerkant gelegen.  Er is voldoende parkeerplaats aan de zaal.


Komende vanuit Reusel

Rijdend op de weg naar Arendonk. Wanneer je over de brug bent, sla je beneden aan de brug rechtsaf in de bocht aan de kerk ; vervolgens rij je over een vluchtheuvel, door tot aan het einde van deze straat en daar sla je linksaf een klein weggetje in.  Even verder wordt het wel wat breder en rechts van je ligt dan de vaart.  Aan de hoge bomen en de wegversmalling ben je er, want dan is onze danszaal aan uw linkerkant gelegen.  Er is voldoende parkeerplaats aan de zaal.


Wij hopen dat u een gezellige tijd beleeft bij Dansclub DanZation en dat wij u spoedig terug mogen zien, nu u de zaal weet liggen.  Vertel het verder als u het aangenaam vond !

Tot weerziens.